foto winkel

WIE ZIJN WIJ?

Outfit-S is in juli 2015 gestart met de fysieke winkel in winkelcentrum Urban Shopper onder de naam Jogg-jeans.nl in Eindhoven (Strijp-S). Vanaf december 2020 is onze naam verandert in Outfit-S.

Urban Shopper is een oude Philips fabriekshal, waar ze units/winkels in gemaakt hebben. In totaal zijn hier 20 ondernemers gevestigd. Je vindt hier kleding, meubels, cd’s, kunst, cadeauartikelen etc etc. Allemaal kleine ondernemers, geen grootwinkel bedrijven. Strijp-S is het creatiefste en hipste gedeelte van Eindhoven. Vooral in de zomer heel bruisend. Als de horeca open is, en de super ijssalon dan is het echt heel gezellig om een middag naar Strijp-S te gaan.

Men kan tegenwoordig bij ons terecht voor een complete outfit. In het begin waren we alleen gespecialiseerd in jeans.

Met de opening van de fysieke winkel zijn we ook direct gestart met onze webshop. Wij staan bekend om onze grote collectie comfortabele jeans. In vele kleuren en modellen. Onze grootste klantenkring zijn mannen en zij slagen altijd bij ons. Veel klanten zien wij meerdere keren per jaar terug voor een nieuwe jeans of nieuwe t-shirts. Ook ons nieuwe merk Calpe Classica slaat zeer goed aan. Dit sportieve merk heeft topkwaliteit hoodies en daarnaast ook getailleerde t-shirts met veel stretch en polo’s.

Daarnaast verkopen we veel t-shirts van het creatieve merk Okimono. Het leuke aan dit merk is dat zij bijna iedere week een nieuwe print uitbrengen, en dat de oplages vrij klein zijn. Niet iedereen loopt er dus in rond. Daarnaast is de kwaliteit katoen heel goed en de pasvorm is ook mooi aangesloten. Ook voor vele accessoires zoals sokken en riemen ben je bij ons aan het juiste adres.

Voor de dames zijn er bij Outfit-S jeggings verkrijgbaar. Deze broeken verkopen wij in vele kleuren. De pasvorm is mooi, en de zakken en knoop aan de voorkant zijn voor de sier. Achter op de billen hebben deze broeken wel zakken en het is ook gewoon mogelijk om een riem door de lusjes te dragen. Ook voor deze jeggings hebben we zowel online als in de winkel zelf veel vaste klanten. Ook door de aantrekkelijke prijzen van de dames jeggings: €49,95.

De collectie van Outfit-S onderscheidt zich daarnaast door de opvallende en aparte kleuren. Bent u op zoek naar comfortabele broeken voor uzelf of uw kind, en die niet standaard zijn? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben altijd een grote collectie op voorraad.

LIKE IT, LOVE IT, WEAR IT! OUTSIDE JEANS, INSIDE JOGGING!