Retourneren en ruilen

“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@outfit-s.nl. Het is natuurlijk ook altijd mogelijk om het product in onze winkel GRATIS terug te brengen of te ruilen.


Ruilen

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u de verkeerde maat bestelt heeft. In dit geval kunt u het artikel(en) ook ruilen. U kunt dan een mailtje sturen naar info@outfit-s.nl of bellen naar 0652091650 zodat we z.s.m. kunnen kijken of er nog een andere maat op voorraad is. U kunt de verkeerde maat/maten dan retour sturen naar het winkeladres. Wij zullen dan op onze kosten nieuwe artikelen naar u toe verzenden. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om in de winkel uw artikel te ruilen. Dat is uiteraard gratis en dan kunt u ook al onze kleding zien en direct passen. We hebben een grote variatie aan jogging jeans, maar ook andere kleding en niet alles staat online.


Retourneren

Wij kunnen alleen het volledige aankoopbedrag vergoeden als je je houdt aan de volgende spelregels:

  • De producten moeten ongedragen zijn met de originele tags en labels er nog aan. Passen mag natuurlijk!
  • De items dienen te zijn verpakt in de onbeschadigde en originele verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk).
  • Stuur de kassabon (indien ontvangen) mee.
  • Let op! Retourneer je item zorgvuldig. Indien de retourzending beschadigd of verder is gebruikt dan nodig om het item te beoordelen kunnen wij een waardevermindering bij jou in rekening brengen.
  • Het is belangrijk dat je je pakket uiterlijk binnen 14 dagen na het aanmelden van je retour terugstuurt.
  • Je mag de koopovereenkomst ook op een andere manier ontbinden, bijvoorbeeld telefonisch of per e-mail. De adresgegevens voor het retour zenden van jouw items vind je altijd in de doos. Mocht je deze kwijt zijn? Dan kan je deze vinden in onze contactpagina op de website.

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen als de artikelen in goede orde zijn ontvangen meestal binnen 2 dagen al terug. Wij denken altijd mee met de klant en natuurlijk wilt u uw geld dan zo snel mogelijk retour ontvangen. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen je voor zulke terugbetalingen geen kosten in rekening worden gebracht.


Gevolgen van waardevermindering bij teruggave

Bij waardevermindering van het geretourneerde item kan door ons worden besloten een deel van, of het gehele bedrag niet te crediteren (terug te storten). Waardevermindering van een item treedt op wanneer bij het retourneren van het item blijkt dat het beschadigd is, de originele merk- of prijslabels niet meer aan het item zitten of duidelijk is dat het item gedragen of gewassen.